dimecres, 1 d’octubre de 2014

Summer Holidays 2014!

Bon dia!

Avui, i cada dimecres, el dedicaré a ensenyar-vos el meu "Summer Holidays Smash Book". Sí, ja sé que l'estiu s'ha acabat i ja ve l'època de fer el "Christmas Daily 2014", però hi ha temps per tot (o no...)

Aquest estiu he escollit un format que ja coneixeu, l'Smash Book de color vermell. Com hi vull posar moltes fotografies, records, memorabilia... ja he escollit un format fet enlloc de fer-lo des de zero. 

---

Buenos días!

Hoy, y cada miércoles, lo dedicaré a enseñaros mi "Summer Holidays Smash Book". Sí, ya sé que el verano se ha acabado y ya viene la época de preparar el "Christmas Daily 2014", pero hay tiempo para todo (o no...)

Este verano he escogido un formato que ya conocéis, el Smash Book de color rojo. Como quiero poner muchas fotos, recuerdos, memorabilia... he escogido un formato ya hecho en lugar de empezar desde zero.

Començo el meu Smash Book amb l'aniversari de la meva filla Sònia, que és el 22 de juliol. És un dia que no podia faltar-hi pas! Vam fer una festa temàtica, ambientada en La Selva, i la Sònia s'ho va passar molt bé! 

--- 

Empiezo mi Smash Book con el aniversario de mi hija Sònia, que es el 22 de julio. Es un día que no podía faltar! Hicimos una fiesta temática, ambientada en La Selva, y Sònia se lo pasó muy bien!

Pàgina esquerra / página izquierda

Pàgina dreta / Página derecha

LIVE

LOVE

LAUGH
1 comentari:

  1. Hola Iris, sóc la Neus de lleidascrap, m'alegra veure que existeixes!! També m'imagino el motiu de la teva parada (els petits ens deixen amb poc temps). Et seguiré, m'agrada el que has publicat.
    Una abraçada!

    ResponElimina