dimecres, 12 de novembre de 2014

Hello Scrap! Workshops 1 a 3

Hola!

Com ja us vaig explicar en l'anterior entrada, no vaig poder resistir-me a apuntar-me a HELLO Scrap! 15 workshops online impartits per tres fantàstiques scraperes!

Crec que l'interessant és agafar les idees i no copiar-ho fil per randa, i això és una mica el que he fet jo, reinterpretar els seus projectes seguint les seves tècniques.

És increïble perquè anem pel tercer workshop i... ja he fet els tres! Són tutos senzills però entretinguts, amb moltes tècniques. De moment, n'estic encantada! Us ensenyo el que hem fet:

---

¡Hola!

Como ya os expliqué en el post anterior, no pude resistirme a apuntarme a HELLO Scrap! 15 workshops online impartidos por tres fantásticas scraperas!

Creo que lo interesante es coger las ideas y no copiar punto por punto, y eso es un poco lo que yo he hecho, reinterpretar sus proyectos siguiendo sus técnicas.

Es increíble porque vamos por el tercer workshop y... ya he hecho los tres! Son tutos sencillos pero entretenidos, con muchas técnicas. De momento, estoy encantada de la vida! Os enseño lo que hemos hecho hasta ahora:

LAYOUT/LO


TARGETALAYOUT

1 comentari: