dijous, 29 de gener de 2015

LO (LayOut) zero - 40 setmanes

Bon dia!

Diuen que avui farà molt vent, de moment, cal aprofitar les hores de sol per scrapejar una mica! Seguint amb el LO Project Life, que tenia molt abandonat, us ensenyo el que serà el primer layout de l'àlbum.

Aquesta fotografia és del dia en el que, suposadament, complia les 40 setmanes d'embaràs. El recordo perfectament perquè ens vam anar a fer les fotos a la Seu Vella de Lleida i vaig pujar l'escala cargolada de 238 graons!! Però res, la Sònia seguia molt a gust dins la panxa... i 4 dies més tard, va néixer!

---
¡Buenos días!

Dicen que hoy soplará el viento, pero de momento, toca aprovechar las horas de sol para scrapear un poco! Siguiendo con el LO Project Life, que lo tenía muy abandonado, os enseño el que será el primer layout del álbum.

Esta foto es del día en el que, supuestamente, cumplía las 40 semanas de embarazo. Lo recuerdo perfectamente porque nos fuimos a hacer las fotos en la Seu Vella de Lleida  y subí la escalera de caracol que lleva al campanario. 238 escalones! Pero nada, Sònia estaba muy a gusto dentro de la barriga... y 4 días más tade, nació!


4 comentaris:

  1. Ohh quina pàgina més dolça!! Em sembla perfecta per començar l'àlbum i ostres!! quines ganes pujar allà dalt amb la panxa! jo que tinc vèrtic només hi he anat un cop.. i bufff va ser horrorós! pensava que no s'acabaven mai les escales, no sabia on pasava :S

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Alba! La veritat és que ara no sé pas si ho faria! Però mira, en aquell moment, no m'ho vaig pensar gaire jajaja! Només vaig pensar, mira que si ara em poso de part aquí dalt del campanar... però res, deien que pujar escales anava bé per a que el bebè es coloqués, però a la Sonieta li va donar ben bé igual! ;)

      Elimina