dilluns, 4 de juliol de 2016

Reto Julio ScrapCollection

Hola!

Déu meu... més d'un any ha passat des de la meva última entrada... un any amb molta feina - i no, no és una excusa i és més, millor que sigui així!- on he anat postposant les entrades i... fins ara!

Costarà posar-me al dia perquè us vull ensenyar molts projectes! Però poc a poc i bona lletra... de moment, us ensenyo un dels meus últims treballs, és una maleta que he fet per a ScrapCollection "Reto Julio". 

Aquí podeu veure unes imatges, però si entreu al seu web, veureu les versions de les meves companyes. Ah! I veureu que el premi és una passada, així que animeu-vos-hi! Teniu temps fins a final de mes.

---

¡Hola!

Madre mía... más de un año des de la última entrada... un año dónde he tenido mucho trabajo -y no, no es una excusa, pero que siga así!- dónde he ido posponiendo las entradas... hasta ahora!

Costará ponerme al día porque os quiero enseñar muchísimos proyectos! Pero poco a poco... de momento, os enseño uno de mis últimos trabajos, es una maleta que he hecho para ScrapCollection "Reto Julio". 

Aquí podéis ver algunas imágenes, pero si entráis en su página web, veréis las versiones de mis compañeras. Ah! I veréis que el premio es una pasada, así que animaos! Tenéis tiempo hasta final de mes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada