dimecres, 17 de setembre del 2014

Començar de nou...


Començar de nou... de vegades, cal fer un pas enrere per fer-ne dos endavant, i això és el que he fet jo! Nous aires, canvis... i estreno bloc! I vull fer-ho amb aquesta entrevista a una gran persona però sobretot una bona amiga!, estigueu al cas que ben aviat tindreu notícies nostres! ;)




Avui entrevisto a la Patri, del bloc P@tRi-ARt sobre il·lustració i disseny. Veient els seus treballs, és evident que la creativitat li corre per les venes, té un estil molt particular que fa que les seves obres no et deixin indiferent. A més, ha dissenyat el logo d''Scrap Lleida! Si no heu sentit parlar d'ella, l'he entrevistat perquè la conegueu una mica millor.



- Explica'ns una mica d'on sorgeix aquesta inquietud artística.

Doncs bé, diria que des de ben petita! Deu ser genètica ja que els meus pares dibuixen força bé i recordo com de petita ells em feien dibuixos i jo els imitava. De fet, encara els tinc guardats!

- Com a dissenyadora, com et definiries?

Em definiria amb un estil molt visual, ple de colors i a la vegada minimalista. Per exemple, sempre m'ha agradat en Dalí i en Van Gogh.

- Quines són les teves eines de treball?

Les meves eines són, bàsicament, un tros de paper i un boli, llapis o rotuladors. Amb això deixo plasmada la idea original. Després, aquesta idea la passo a l'ordinador i la treballo amb els diferents programes informàtics de disseny.

- Què o qui t'inspira? 

La realitat. M'inspiro jo mateixa i en la gent del voltant. Tot el que ens passa o sentim són la millor base per fer una bona il·lustració i és la millor manera d'arribar a la gent, doncs a tothom ens passen les mateixes coses en un moment o altre.

- Quins són els trets característics de les teves obres i que et diferencien de la resta?

Uf... que difícil! Crec que com he dit abans, m'agrada explicar històries i/o sentiments. Fer que la gent es pugui sentir identificada.

Imatges registrades a Safe Creative · No al plagi

Imatges registrades a Safe Creative · No al plagi


- Per què un bloc? Com sorgeix?

El bloc sorgeix per la necessitat de tenir un mitjà per ensenyar els meus treballs a la gent coneguda. La veritat és que en cap moment em vaig plantejar tenir tants seguidors i arribar tan lluny!
I aprofito per donar les gràcies a tots ells, perquè creuen en mi i em motiven per tirar endavant amb el projecte.

- Has pensat en dedicar-te professionalment al disseny? 

Fins fa poc no m'ho havia plantejat, però reconec que veure tanta gent contenta amb la meva feina fa que ho tingui en compte. I... perquè no?? En realitat és el que més m'agrada... CREAR.

- Explica'ns en què et vas inspirar per dissenyar el logo d' Scrap Lleida.

Doncs cal dir que em va ajudar molt que tinguessis (Scrap Lleida) el concepte tan clar! Havia de ser identificatiu al 100% i calia tenir en compte que els dos conteptes fonamentals eren l'scrap i la nostra ciutat, Lleida.
Per tant, vaig unir els dos conceptes agafant el monument més emblemàtic de la ciutat (La Seu Vella) i els diferents materials que es fan anar en l'art del scrap (papers de colors, clips, washi tape, botons, tags, etc.)

Logo d'Scrap Lleida - Dissenyat per P@tRI - ARt
I per últim, aprofito per donar-te les gràcies per confiar en la meva feina i per fer-me aquesta entrevista.

Gràcies Patri!

3 comentaris:

  1. buenoooooo!! he de ser la primera en comentar, sí o sí!!!!
    moltissima sort en akest nou projecte que segur que serà la bomba!

    I com sempre gráceis a tu per la teva amistat i per confiar en la meva feina!
    Una abraçada ben fortaaaaaa!!

    muack!

    ResponElimina
  2. XULÍSSIM EL LOGO!!! I felicitats pel nou bloc!!! Et segueixo encantada!!!

    ResponElimina