dimarts, 20 de gener del 2015

New York - One city, two views

Hola!

Buf, quan de temps, quan per fi em planifico a publicar 2-3 cops per setmana, va i em passo dos mesos sense publicar res de res! En fi, a veure si ara que tinc més temps m'organitzo millor i us ensenyo tot el que he anat fent durant aquests temps!

Ara mateix estic a punt d'acabar el Diari de Nadal, he començat el Project Life 2015, i just he acabat l'àlbum que us ensenyaré ara i que fa temps que tenia a la llista de pendents. 

Es tracta d'un àlbum sobre New York vist a l'hivern i a l'estiu. He tingut la sort de visitar aquesta ciutat dos cops i en estacions diferents, i volia plasmar el contrast en un mini. He utilitzat uns papers de Toga de la col·lecció "New York", i també tècniques de mix media (gesso, pasta relleu i tinta negra). 

Us deixo les fotos!

---

Hola!

Buf, cuanto tiempo, cuando por fin me planifico y me propongo publicar 2-3 veces por semana, va y estoy dos meses sin publicar nada! En fin, a ver si ahora que tengo un poco más de tiempo me organizo mejor y os enseño todo lo que he hecho durante este tiempo!

Ahora mismo estoy a punto de acabar el Diario de Navidad, he empezado el Project Life 2015, y justo he acabado un álbum que hace tiempo tenía en la lista de pendientes.

Se trata de un álbum sobre Nueva York, con fotos de invierno y verano. He tenido la suerte de visitar esta ciudad dos veces y en distintas estaciones, y quería plasmar el contraste en un mini. He utilizado unos papeles de Toga de la colección "New York", y también técnicas de mix media (gesso, pasta relieve y tinta negra).

Os dejo con las fotos!


Statue of Liberty

Times Square

Brooklyn Bridge

The Empire State Building - El que està marcat amb un cercle blanc és l'Estatua de la Llibertat

Central Park - Des del Rockefeller Centre i el llac Jacqueline Kennedy Reservoir

Ground Zero




5 comentaris:

  1. Què xulo Iris! M'agrada molt com t'has fet "teus" els papers!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! La veritat és que m'ho he passat molt bé fent-lo!!

      Elimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Que xulo! És molt original la idea de voler comparar les dues estacions de l'any! És noten els canvis de llum, però és una ciutat precisa en qualsevol moment.
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Xènia! De fet, això és el que m'agradava, el contrast de llums i colors, és espectacular!
      Petons,

      Elimina